Norsk

Velkommen til Heaven Over AGOGO og stolt over å være en av de beste GoGo-barene på Pattaya Walking Street i Thailand. Vi holder til på Soi Diamond i hjertet av Pattaya Walking Street, den verdensberømte syndebyen!

Det er ukentlige arrangementer og daglige spesialdrikker for enhver smak. Fra kl. 19.30 ønsker mer enn 30 Pattaya-honning deg velkommen til å berolige tørsten og tilfredsstille appetitten.

Hva du kan forvente av den beste GOGO-baren på Pattaya Walking Street
“Himmelen over” jenter møtes ved døren og tar deg til bordet. Du kan slappe av ved bordet, slappe av eller nyte den sexy atmosfæren. Vi skal spille en rekke musikk og underholde deg og våre vanlige utlendinger og utlendinger hele natten. Jentene våre vender seg bokstavelig talt for å gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Når du besøker oss, vil vi definitivt sørge for at du blir vanlig. Hvis du foretrekker det, kan du bo på toppen av klubben på det populære Galaxy Suites-hotellet, ideelt for korte eller lange opphold. Noen hotellrom er fullt utstyrt med boblebad i full størrelse som er store nok til 2, 3, 4 eller mer!

Husk-ankom innen kl 19.30 og dra nytte av en enestående happy hour.